Jelenlegi hely

Bérelj kisbuszt nyaraláshoz saját autód helyett

Bérelj kisbuszt nyaraláshoz saját autód helyettHazánkban az emberek jelentős része saját autójával indul útnak, amikor nyaralni megy. Vannak azonban olyan esetek, amikor a kisbusz bérlés jobb megoldásnak bizonyul, akkor is, ha van saját autód.

Nyaraláskor gyakori probléma, hogy sokaknak régi autójuk van. Ezeket az autók a mindennapi közlekedéshez, ügyintézéshez tökéletesek, több száz kilométert megtenni velük azonban nem a legjobb ötlet. Ha idős autód van, akkor gyakran jobb, biztonságosabb, ha nem azzal indulsz útnak, hanem bérelsz egy járművet. Ez a jármű lehet személyautó is, de gyakran a kisbusz még jobb megoldás a következők miatt.

Egy kisbuszban sokkal jobban el lehet férni. Ha egy 4-5 fős család összepakol mindent, amit vinni akar egy 7-10 napos nyaralásra, akkor nem biztos, hogy egy átlagos személyautóba befér minden cucc. Kisbusznál sokkal több a rendelkezésre álló hely, senkinek nem kell semmit otthon hagynia, amit vinni szeretne.

Ha több mint amennyien az autóban elfértek, akkor mindenképpen nagyobb járművet kell találni, vagy 2 autóval kell menni. Egy átlagos kisbuszban 9-en is utazhatnak, és a kisbusz sima jogosítvánnyal ugyanúgy vezethető, mint egy személyautó.

Gyakran egy nyaralás alatt több száz, vagy akár több mint ezer kilométert is utazhatsz pár nap alatt, ami elég soknak számít, ha nincs új autód. Kisbusz bérlés esetén nem kell aggódni, ugyanis nem a saját autódban gyűlnek a kilométerek, hanem a bérelt kisbuszban.

Back to top