Jelenlegi hely

Mit érdemes karikagyűrűbe gravíroztatni?

Mit érdemes karikagyűrűbe gravíroztatni?A karikagyűrűk hozzátartoznak az esküvőhöz, a házassághoz. Egy megvásárolható karikagyűrű azonban nem lesz teljesen egyedi, ezért bevett szokás a karikagyűrű gravírozása. A gravírozás még a középkorból származik és nagyszerű módját képezi az ékszerek személyre szabásának.

A személyre szabás általában azt jelenti, hogy olyan információ kerül a karikagyűrűre, amely egyedi, és gyakran fontos jelentéssel bír a pár számára. A gravírozásnál a megfelelően választott szöveg vagy szimbólum még inkább erősíti érzelmi köteléket.

Mit lehet karikagyűrűbe gravíroztatni?

Gyakori megoldás az esküvő időpontjának, vagy a megismerkedés időpontjának a karikagyűrűbe gravíroztatása. Ez kiváló lehetőséget jelent a fontos dátum megőrzésére. Szintén gyakori megoldás, hogy sokan párjuk nevét (vagy nevének kezdőbetűit) gravíroztatják karikagyűrűjükbe, ami a kapcsolatukat is tudja szimbolizálni.

Rövidebb üzenetek, idézetek, idegen nyelvű kifejezések is ráférnek a karikagyűrűkre, így ez is népszerű választás a házasodók körében.

A szövegek helyett/mellett motívumok is alkalmazhatók, ezek lehetnek gyakran használt szimbólumok, de akár teljesen egyedi motívumok is. Manapság már a gyűrűkészítők szinte mindent el tudnak készíteni, amit az ügyfeleik megálmodnak.

Back to top