Jelenlegi hely

Termékcsalád érzékeny bőrre

Termékcsalád érzékeny bőrreA megfelelő bőrápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy bőrünk egészséges legyen. Fontos, hogy mindig az adott bőrtípushoz ajánlott készítményeket használjuk, így lehet ugyanis a legjobb eredményeket elérni. Bemutatjuk a La Roche-Posay világmárkát, amit kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztettek ki és ajánlanak.

A La Roche-Posay kozmetikumok arról a településről kapták a nevüket, ahol a készítmények elkészítéséhez használt termálvíz megtalálható. Ez a termálvíz rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amit nagyon jól lehet használni kozmetikumok elkészítéséhez is.

A La Roche-Posay kozmetikumokat bőrgyógyászokkal történő együttműködés során fejlesztik és készítik, ami biztosítja azt, hogy nem csak hasznos, hanem egészséges készítmények is készülnek. A La Roche-Posay kozmetikumok klinikai vizsgálatok után kerülnek forgalomba.

A La Roche-Posay készítményeket bőrgyógyászok tömegei ajánlják érzékeny bőrű pácienseiknek. Az érzékeny bőr mellett számos bőrprobléma esetén is ezek a kozmetikumok jelentik az egyik legjobb választást. Ilyen problémák pl. az ekcéma, a rosacea, vagy az aknél is, valamint napallergiára hajlamos bőr esetén is segítségünkre lesznek a La Roche-Posay kozmetikumok. A készítmények eltávolítják a bőrfelszínről a felesleges faggyút, valamint a szennyeződéseket, és mindezt a bőrt kímélve teszik meg. A bőrtisztítás mellett fényesebb, csillogóbb lesz a bőr a készítmények használata után.

Back to top