Jelenlegi hely

A női garbó az egyik legjobb téli felső

A női garbó az egyik legjobb téli felsőA téli időszak egyik legnépszerűbb ruhadarabja a pulóver. Nem véletlenül, ugyanis nagyon jó védelmet nyújt a hidegben, és a divat szempontjából sem kell hátrányt szenvedni egy jól megválasztott pulóverrel. Ha pedig igazán fontos mind a meleg érzet, mind a divatos téli öltözködés, akkor a garbó a legjobb választás.

A női garbó gyakorlatilag egy pulóver, azonban jellegzetesen magas nyakú, anyagát tekintve pedig általában egy kötött pulóverről van szó. Elegáns viseletről van szó, alkalmi nadrághoz is bátran választható, de akár egy farmernadrággal párosítva is rendkívül jól tud mutatni. Stílusát tekintve legtöbben a vékonyabb, testhez simuló kialakítást kedvelik, de aki nem akarja a testalkatára helyezni a hangsúlyt, az választhatja a bővebb stílusú garbót is. Bármelyik stílust is választod, az biztos, hogy a nőiességed ki lesz hangsúlyozva. Különösen azok kedvelik, akik hosszú, vékony nyakkal rendelkeznek, de a különböző kialakításoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a garbót, amely a legjobban áll számára.

A garbók télen azért is kedveltek, mert számos különböző szettet lehet velük összeállítani. A legnépszerűbb valószínűleg a farmernadrág plusz garbó kombináció, amit már feljebb is említettünk. Nadrág mellett viszont szoknyához is lehet garbót viselni. Általában ceruzaszoknyához vagy egyéb feszülősebb szoknyához szokták választani a garbót, mert a bővebb pulóver és a szűkebb szoknya nagyon jól kiegészítik egymást.

Back to top