Jelenlegi hely

Mitől függ a weboldal készítés ára?

Mitől függ a weboldal készítés ára?A mai világban már minden cégnek, vállalkozásnak szüksége van saját honlapra, ha eredményeket szeretne elérni. Az egyes honlapok között azonban számos különbség van mind a funkciókat, mind az árakat tekintve. Cikkünkben részletezzük, hogy mitől is függ a weboldal készítés ára.

Tucat vagy egyedi weboldal?

Először is nagyban befolyásolja a weboldal árát, hogy egyedi honlapot szeretnél, vagy a sablonok segítségével összeállított honlap is megfelel. A sablon honlap sokkal olcsóbb, de cégek, vállalkozások nem engedhetik meg maguknak, hogy ne egyedi weboldaluk legyen.

Domain név foglalás, tárhely szolgáltatás

Az egyszerű weboldalak általában nem igényelnek túl nagy tárhelyet, arra kell csak figyelni, hogy megbízható, biztonsági mentéssel rendelkező tárhely szolgáltatást válasszunk. A domain név foglalása, megújítása évente történik.

Egyedi webdesign

Az egyedi honlaphoz egyedi webdesignra van szükség. Ennek elkészítéséhez szakemberre, designerre van szükség. Manapság már elvárás a reszponzív, mobilbarát design, ezen nem szabad spórolni. A design mellett szükség lehet céges logóra, céges arculat is. Minél több ilyen extra szolgáltatásra van szükségünk, annál drágább lesz a weboldal összességében.

A programozás

Minél több funkcióra, űrlapra van szükséged, annyival többe fog kerülni a programozás is. A designban megtervezett kinézet, a megbeszélt funkciók kerülnek leprogramozásra. Ilyen funkciók általában az űrlapok, a galéria, az animációk, a blog, valamint az egyedi aloldalak is.

A SEO

Nem érnek véget a kiadások a honlap elkészítésével sem, ugyanis a látogatószerzés is nagyon fontos. Ehhez pedig keresőoptimalizálásra, SEO-ra lesz szükség.

Back to top