Jelenlegi hely

Használj tapétát a gyerekszobában

Használj tapétát a gyerekszobábanOtthonodban a falak megfelelő díszítése, dekorálása nagyon fontos, ugyanis a belső terek összképére nagyon nagy hatással van a megfelelő színek, motívumok kiválasztása. A legnépszerűbb megoldás a festés, legtöbben ezt választják, azonban, különösen gyerekszobába a tapéta sok esetben sokkal jobb megoldást jelent.

Gyerekszobák esetén nagyon fontos, hogy a szobában a gyerekek jól érezzék magukat, hogy magukénak érezzék a teret. Ezt természetesen festéssel is el lehet érni, de festéssel sokkal nehezebb és költségesebb egyedi kinézetet varázsolni egy szobának. A tapétáknak köszönhetően azonban rengeteg különböző mintázat, színek között válogathatsz. Ennek köszönhetően teljesen egyedi gyerekszobát lehet készíteni.

A tapétákat sokkal egyszerűbb felhelyezni és eltávolítani, mint egy teljes festést lebonyolítani, sokszor szakemberre sincs szükség, hanem saját magad is meg tudod oldani a tapétázást egy kis utánajárással. Kisgyerekek esetén jó esély van rá, hogy összefirkálják, összekarcolják a falat. Ha minden ilyen esetben festetni kellene, akkor a gyerekkor csak festésből állna. Tapétázás esetén azonban ki lehet cserélni a megrongált részt, és újjá lehet varázsolni a gyerekszobát.

Nem csak megrongálás esetén lehet azonban szükség újra díszíteni a falakat, hanem ahogy növekednek a gyerekek, úgy változik a stílusuk is. Ami egy 4-5 éves gyereknek még megfelel, 7-8 évesen már idejét múlt lehet. 2-3 évente újra festetni a gyerekszobát azonban pénzkidobás lehet. A tapéta csere viszont gyorsan, könnyedén megoldható.

Back to top